Jarno P. S. Eerola Suoraa puhetta!

Ehdolla Perussuomalaisten puoluesihteeriksi

Yhdessä olemme enemmän ja tulemme paremmiksi!  

 

Näinä ylväinä aikoina on helppo olla Perussuomalainen. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme Suomen poliittisella kartalla ja saimme 39 kansanedustajaa. Todennäköisesti tiemme vie oppositioon. Se kuitenkin antaa meille loistavat lähtökohdat olla pääministeripuolue viimeistään 2023.

Kansansuosiosta huolimatta meillä on petrattavaa sisäisessä organisaatiossamme ja toimintamalleissa. Nämä haasteet ja kompastuskivet meidän tulee laittaa kuntoon seuraavan vuoden aikana sillä kuntavaalit kolkuttavat jo oven takana. On useita asioita joissa toimintamme on jäänyt pienpuolueen tasolle.

Puolueemme kehittämisessä on tulevalla puoluesihteerillä ratkaiseva rooli. Valittavan puoluesihteerin tulee edustaa kenttää, eikä hän voi olla minkään yksittäisen kuppikunnan, sisarjärjestön tai puolueen organisaation osan asialla.

Puoluesihteerillä täytyy olla näkemystä ja kokemusta niin ruohonjuuritason kuin piirienkin toiminnasta. Lisäksi tarvitsemme tuoretta näkemystä puolueorganisaatiomme johtoon. Valittavan henkilön on hyvä tulla nykyisen ydinorganisaation ulkopuolelta, jotta hän ei ole  vanhoihin kaavoihin kangistunut.

Näillä perusteilla asetun ehdolle puoluesihteeriksi Tampereen puoluekokoukseen.

Voit seurata tulevina viikkoina  näkemyksiäni Facebookissa https://www.facebook.com/Jarno.P.S.Eerola/ tai Uuden Suomen blogissa http://outolintu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Jos muutosta taphtuu, niin se vain parempaan päin.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Toimituksen poiminnat